Bank of China – Monash Branch

Location

Glen Waverly, Victoria

Client

Spaceos Architects for Bank of China

Completed

2020

Project

New branch design

Products

Indirect linear lighting
Discreet recessed mounted micro LED projector downlighting units
Large GROK multi-ring pendant

The interior design included customer-focused main banking areas, client-focused VIP meeting rooms, a safety deposit vault, and back-office support workplaces.

Based on the Bank of China’s global design standards, the client enabled unique applications to meet space constraints on the site. The Lighting Concept provided innovative, stylish, functional solutions that offered an array of general and accent lighting accentuated by the large multi-ring pendant light in the banking hall as a feature to the seating area.